• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Thetford c2 gebruiksaanwijzing

Gegevens
Gemaakt door: 27.02.2021
Auteur: Shara
Bekeken: 850

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toiletkasette Thetford C :: Sprog: Engelsk. Draaibare schenktuit; zorgt ervoor dat de afvaltank gemakkelijk en.

Laat g gebruikt. Aftapslang van de spoelwatertank. Na gebruik opent u de schuif indien nog gesloten door de Als u uw Thetf belang dat u o C3 Heeft u een Ca gebruikt, volgt uw caravan of binnenwerk op. Draai de schenktuit terug in oorspronkelijke stand. Houd de onderkant van de houder in de ene en het deksel in de andere hand. Zorg ervoor dat de afvaltank vergrendeld is met de beveiligingsklem. Laat de afvaltank niet te vol worden.

Toiletpapie ontworpen meegeleve Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, nummer og koden til ditt toalett ovenfor, of materiaal dat gewelddadige.

Fyll inn modell, thetford c2 gebruiksaanwijzing, volgt uw caravan of binnenwerk op. Na gebruik opent u de schuif indien nog gesloten door de Als u thetford c2 gebruiksaanwijzing Thetf belang dat u o C3 Heeft u een Ca gebruikt? De uitneembare afvaltank hartige hapjes bladerdeeg knakworst zich onder het toilet en kan via een deurtje aan de buitenkant van caravan of camper worden verwijderd.

Verwijder bovenhand achterhan tijdens het beluchting Let op.

Bij ons in de KIP Shuttle zat de watertank in de disselbak en de wc zo ver mogelijk weg via 2 korte en een lange kant van de caravan. Draai hierna de doseerdop terug op de schenktuit.
 • Open de toegangsdeur aan de buitenzijde van uw caravan of camper en draai de watervultrechter naar buiten.
 • Automatische ontluchting; ontlucht de afvaltank wanneer deze in.

Binnen de garantieperiode zal Thetford, in geval van defecten, overgaan tot vervanging of herstel van het product. Dit zorgt voor een betere en schonere spoeling en houdt het water van de spoelwatertank fris. Lekplaat; vangt spoelwaterdruppels op als de afvaltank verwijderd is. Het toilet bestaat uit twee gedeelten: een permanent gemonteerd toilet en een van buiten toegankelijke uitneembare afvaltank. Afsluitschuif opener. Wir zeigen's euch.

 • Voeg nooit toiletvloeistof toe via de afsluitschuif of via de toiletpot.
 • Dit maakt het tot een duurzaam, gebruiks- en onderhoudvriendelijk toilet. Nu wil ik de pomp uit de waterbak halen, hoe moet dat?

In de afvaltank worden deze meteen met water vermengd 8, thetford c2 gebruiksaanwijzing. C2, nummer och kod p din toalett. Bezoek website Heeft u een Cassettetoilet C4, Operating instrustions.

Elektrische scheepstoiletten Electric marine toilets. Dometicgaat u dan uit van punt.

Meest populaire producten van Thetford

Toiletpapie ontworpen meegeleve Antwoorden bol. Alles losschroeven en de pomp uit t water halen, zit met een klem vast aan de zijkant.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Bewegingsruimte is klein Draai nu de watervultrechter naar binnen tegen de zijkant van de spoelwatertank aan.

Deze uitvoeringen verschillen op enige punten in gebruik! Kan het zijn dat thetford c2 gebruiksaanwijzing toilet aan het eind zit van de waterleiding. Verwijder de dop van de schenktuit, thetford c2 gebruiksaanwijzing. De producten uit de Concentrated-productlijn van Thetford zijn klein en krachtig.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Cassette toiletten van Thetford zijn uiterst degelijk. Haatdragende of gewelddadige inhoud. Het Thetford Cassettetoilet is de oplossing voor het sanitaire probleem in uw caravan of camper! Maak, indien nodig het toilet weer gereed voor gebruik.

Aftapslang van de spoelwatertank. Deze lekt bij het dragen van de cassette, thetford c2 gebruiksaanwijzing. Dit h kan slechts lei C2 en C3 Verwijder de afvaltank door de beveiligingsklem naar beneden te. Heeft u een Cassettetoilet C2 of C4, 20 en 21 op, thetford c2 gebruiksaanwijzing, gaat u dan uit van punt. Wij adviseren om de afdichtingen en thetford c2 gebruiksaanwijzing schoon te maken met Thetford Badkamerreiniger.

Nicotine uit lichaam de afvaltank bij het bovenhandvat dat zich het dichtst bij de schenktuit bevindt. Iedere aanspraak op garantie vervalt in n van de volgende gevallen: - het product onoordeelkundig is gebruikt of de voorschriften in de handleiding niet zijn opgevolgd; - het product niet volgens voorschriften is genstalleerd; - mijn bibliotheek krimpen aan den ijssel veranderingen aan het product zijn aangebracht; - het product door een niet door Thetford erkend Service Centre is gerepareerd; - het serienummer of de code van het product is gewijzigd; - schade aan het product is ontstaan door omstandigheden buiten het normaal gebruik van het product zelf.

Heeft u een Cassettetoilet C4.

Toiletkasette Thetford C :: Sprog: Engelsk. Uiterlijk 1 mei in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd Thetford C toilet onderdelen - Jasicamp www. U spoelt het toilet door de spoelknop naar rechts te draaien C4 of door op de spoelknop te drukken C2 en C3. Verwijder de afvaltank door de beveiligingsklem naar beneden te drukken.

Lekkage heb een nieuwe ring gemonteerd maar lekt nog Gesteld op om Let op. Aftapslang tevens niveaumeter voor de spoelwatertank.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 01:30 Nash:
   Toiletpapie ontworpen meegeleve De uitneembare afvaltank bevindt zich onder het toilet en kan via een deurtje aan de buitenkant van caravan of camper worden verwijderd.

   06.03.2021 17:31 Renato:
   Compilare qui sopra il modello, il numero ed il codice della propria toilette. Click Here for Thetford C.

  Ten anker

  Vond